02/07/2021

Honkajoen Limonaditehdas Lastenklinikoiden Kummien mukana

Ajat ovat olleet meille kaikille haasteelliset, mutta aina on niitä, jotka tarvitsevat apuamme ja ovat osa seuraavaa sukupolvea. Valitettavan usein törmää uutisiin, joissa lasten ja nuorten kasvava pahoinvointi on esillä. Vaikuttaa siltä, että kyseessä on kasvava trendi, joka on pyrittävä saamaan poikki kaikin mahdollisin keinoin.

Tämän vuoksi päätimme lähteä tukemaan lasten hyvinvointia. Lapset ja nuoret tarvitsevat apua ehkä kipeämmin kuin koskaan. Koemme, että niillä, joilla on mahdollisuus auttaa, on siihen myös velvollisuus. Emme voi jäädä seuraamaan sivusta, vaan on toimittava. Jokainen oman kykynsä ja halunsa mukaan, mutta asiaan on puututtava, jotta pahoinvoinnin kierre saadaan poikki.

Siirrymme nyt Kummitilaan Lastenklinikoiden Kummien kanssa. Nyt myös sinulla on mahdollisuus siirtyä Kummitilaan meidän kanssamme. Lastenklinikoiden Kummit Ry tekee tärkeää työtä lasten ja nuorten auttamiseksi. Kummit Ry:n tuella avustetaan lastensairaaloita mm. laitehankinnoissa ja lisäksi Kummit Ry panostaa merkittävästi lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Osana tätä Kummit tukee mm. lasten ja nuorten ahdistuneisuuden hoitoa valtakunnallisesti.

 

Nappaa alennuskoodi ja siirry kanssamme Kummitilaan

Koodilla KUMMIT saat 10% alennuksen verkkokaupassamme http://www.honkajoenlimonadit.fi tehdystä ostoksestasi.

Samalla siirryt mukanamme Kummitilaan ja olet mukana auttamassa lapsia ja nuoria.

Kampanja on voimassa 31.12.2021 saakka ja kampanjan tuotosta 10% lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit Ry:lle lasten ja nuorten mielenterveyden edistämiseen.

Lähde mukaan! Samalla nautit kesästä, kesälomasta ja hyvästä juomasta. Jokainen hyvällä mielellä juotu Honkajoen limonadi on askel parempaan tulevaisuuteen.

 

”Honkajoen Limonaditehdas syntyi lapsuuden makumuistoista, joissa raikas limonadi tehtiin mummon keräämistä aidoista marjoista. Honkajoen limonadi on suomalainen luonnontuote, jossa maistuu puhdas luonto ja maailman paras vesi. Jokainen siemaisu on juhlaa.”

Jaa: