ELÄIMELLINEN KUVAKISA!

Laita kuva Facebookiin tai Instagramiin eläin- tai ihmisystävästäsi Honkajoen Panimon limun kanssa ja liitä tunniste #honkajoenpanimo. Ystävä voi olla kissa, koira, kilpikonna, mursu, mummu, poika tai vaikka pehmolelu.
Valitsemme ykkössuosikin ja arvomme lisäksi kaksi onnekasta kaikista osallistujista. Kaikille voittajille (3 henkilöä) palkintona korillinen Honkajoen Panimon limonadia. Kilpailu päättyy ja voittajat valitaan 15.7.2017. Facebook ei ole mukana kisassa. Saa jakaa!

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Honkajoen Panimon eläimellinen kuvakisa

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Honkajoen Panimo Oy
 2. Kilpailuun voi osallistua jakamalla oman kuvansa facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #honkajoenpanimo
 3. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan, jolla hän osallistuu kilpailuun. Osallistuja vastaa myös siitä, että kuva ei ole Suomen lainsäädännön vastainen eikä loukkaa kolmannen osapuolen omistusoikeuksia, patentti-, tekijän- tai muita immateriaalioikeuksia, eikä ole loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kilpailuun osallistuvien töiden alkuperästä tai mahdollisista immateriaalioikeuksien loukkauksista. Osallistuja sitoutuu puolustamaan järjestäjää työtään koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, että hankkeeseen osallistumisesta tai siihen liittyvän materiaalin käytöstä ei aiheudu järjestäjälle mitään oikeudenkäynti- tai muitakaan kuluja, vahingonkorvausvelvoitteita tai muuta vahinkoa tai vastuuta kolmansia osapuolia kohtaan.
 4. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 5. Kilpailu on voimassa 15.06.2017–15.7.2017. Raati valitsee kisaan osallistuneista ehdokkaista ykkössuosikin ja arpoo lisäksi satunnaisesti kaksi voittajaa. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 6. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.
 7. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.
 8. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 9. Järjestäjä voi ilman erillistä suostumusta julkaista voittajan osallistumiskuvan asiaankuuluvilla tekijänoikeusmerkinnöillä sosiaalisen median kanavissaan. Muihin markkinointitarkoituksiin osallistujien valokuvia ja videoita ei käytetä ilman erillistä ilmoitusta ja suostumusta.
 10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset kilpailuverot.
 11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 12. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.

HONKAJOEN PANIMO • KRISTIINANTIE 193, FI-64900 ISOJOKI, SUOMI FINLAND

Design by Seven-1

Share This