Sssihh olet virvoitettu

Honkajoen Panimo ei ole mikään iso. Mutta rohkeasti pullotimme kolme kallisarvoista raaka-ainetta. Suomalaiset marjat marjoina ja kotiseutumme kunniakkaat perinteet virkistävien juomien syntysijana. Sihauta korkki auki ja tunnet sen.

Marko Väisänen

Operatiivinen johtaja
marko.vaisanen@honkajoenpanimo.com
+358 45 269 6005

Mikko Romppanen

Talousjohtaja
mikko.romppanen@honkajoenpanimo.com
+358 50 320 5194

HONKAJOEN PANIMO

Lauhanvuoren metsät kätkevät salaisuuksia – vuosisataista tietotaitoa virkistävien juomien valmistuksessa. Täällä olemme aina tienneet, että parhaista vesistä syntyy virvoittavin juoma.

RAAKA-AINEET

Marjat marjoina. Limonadimme sisältävät 10 % kotimaista täysmehua. Teemme limonadeja kotimaan metsien ja puutarhojen sadosta.

Jälleenmyyjät

Ota valikoimiisi kotimaisen pienpanimon perinteiset lasipullolimonadit. Limonadimme sopivat sekä lasten että aikuisten makuun. Tuomme virkistystä kauppasi hyllylle.

Honkajoen Panimo

Pienpanimo Honkajoelta. Pullotamme raikkaan veden, suomalaiset marjat marjoina sekä kotiseutumme kunniakkaat perinteet virkistävien juomien syntysijana.

#honkajoenpanimo

Julkisia kuvia Instagramissa tunnisteella #honkajoenpanimo. Lisää ihmeessä omasi iloiseen joukkoon!

Ota yhteyttä

Haluatko ottaa myyntiin Honkajoen Panimon limonadeja? Onko sinulla kysyttävää meistä tai tuotteistamme?
Ota yhteyttä: Mikko Romppanen: + 358 50 320 5194 | mikko.romppanen@honkajoenpanimo.com tai Marko Väisänen +358 45 269 60051 | marko.vaisanen@honkajoenpanimo.com

2 + 14 =

Honkajoen Panimo

Kristiinantie 193, 64900 Isojoki, Finland